My Books

Pentru mine, „a fi” este egal cu „a scrie”. Aşa se face că, până în momentul de față, am dat naştere celor trei romane de mai jos. Pe primul l-am publicat spre finalul lui 2016, iar pe celelalte două, în 2014. Vă invit să faceți cunoştință cu ele.

1. „Nu vreau să uit” 

O poveste cât se poate de actuală, despre cum tehnologia intră din ce în ce mai mult în vieţile noastre, iar excesul acesta ne dăunează. O poveste despre tineri, despre timp, despre succes şi dramă, o poveste a conspiraţiilor de talie internaţională, care devine a fiecăruia dintre noi.

nu vreau sa uit

 

2. „Petale de trandafir”

Un roman care ne vorbeşte despre aventura unei femei germane, ajunsă pe pământ yucatanez, pentru a-şi descoperi originile. Rămâne de văzut dacă la final se va bucura de petale de trandafir sau nu…

petale

 

3. „Îngerii s-au născut la Meersburg”

Un roman de dragoste, dar o dragoste pură, născută între doi tineri foarte diferiţi, dar, aparent, predestinaţi să se întâlnească. Povestea lor nu rămâne fără dramă, însă această tragedie va deveni un miracol la final, iar cititorul va înţelege cum de… îngerii s-au născut la Meersburg.

ingerii

 

Dacă sunteţi nerăbdători să faceţi cunoştinţă cu personajele, să vedeţi pe unde se aventurează ele şi cum îşi încheie poveştile, folosiţi pagina de contact! 🙂