blogger-acreditat-la-webstock-foto-me

Sunt blogger acreditat la Webstock

Salutare, oameni dragi!

Am trecut pe-aici să vă mărturisesc motivul pentru care îmi iau zborul la Bucureşti joi. ( după câte se poate observa din poza de mai sus :)) ) Ca să fiu scurtă şi la obiect, motivul se numeşte Webstock. 🙂

 

blogger acreditat la webstock

 

Iar Webstock este cel mai aşteptat eveniment al toamnei ( sau ăla e lansarea mea de carte? :)) ) sau, mai precis, cea mai mare adunare de social media din România, anul acesta aflându-se la a noua ediţie. Vineri, pe 30 septembrie, la Hotelul JW Marriott din Bucureşti, se vor discuta cele mai importante şi recente aspecte ale online-ului din România şi nu numai, iar eu vă zic foarte sincer că mă simt onorată să fiu acolo ca unul dintre bloggerii acreditaţi. Am impresia că experienţa pe care am s-o acumulez în urma zilei de vineri o să fie un mare pas înainte. Înainte, pe drumul blogging-ului, pe care am început să merg de anul trecut, din iulie. Şi, cum aş putea să uit?, pe drumul frumuseţii, sub toate formele ei.

Printre speakerii care vor ţine conferinţele, pe care le aştept cu atâta nerăbdareee, se numără George Buhnici, Dana Rogoz, Paula Herlo, Adrian Hădean, Lucian Mîndruţă, Bianca Adam şi mulţi alţi oameni cu poveşti minunate pe care abia aştept să le ascult! Nu de alta, dar poate mai învăţ şi eu ceva. 😀 Că, de, şi Zeiţele Germane mai învaţă uneori câte ceva. :))

Şi ca să nu ziceţi că vă păcălesc, mă găsiţi aici pe lista bloggerilor acreditaţi. 😀 😀 😀

O, doamne! O, doamne! Ard de nerăbdare!

Tocmai de atâta entuziasm, închei aici. Ne mai auzim, ne mai vedem. Am în plan un proiect foarte drăguţ pentru toamna aceasta, care sper să îmi iasă.

Dar până atunci…

 

„You never know if you never try…”

Am zburat la Webstock & Tschüss,

Victoria

 

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

2 thoughts on “Sunt blogger acreditat la Webstock

    1. Altcineva m-a „supranumit” aşa, eu am preluat numele, pentru că mi-a plăcut. 🙂 Dacă vrei să întrebi de ce cred eu că am fost supranumită aşa, ei bine, pentru că pasiunea mea pentru limba şi civilizația germană sunt cunoscute în rândul apropiaților şi nu numai. ( şi aş zice şi priceperea, atâta câtă este; ca să nu adaug premiile I şi III obținute la Olimpiada Națională de Limba Germană Modernă de anul trecut… ) Sper că te-am ajutat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *