8-4

„Povestea” conferinţei de presă

Bună, dragilor!
Astăzi este marea zi! ( şi deja o parte din ea s-a dus… ) Am fost la conferinţa de presă, susţinută de organizatorii şi reprezentanţii festivalului Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară. Şi, bineîneţels, ca la orice altă conferinţă de presă, au venit mulţi jurnalişti, ziarişti – uneori, te şi sperie! :)) – daaar, printre ei eram şi eu împreună cu fotografa care mi-a acceptat propunerea de a colabora cu mine la acest eveniment, Mădălina Ştefan.        ( m-a salvat, fie vorba între noi, dar astea sunt detalii… )

 

Am aflat multe amănunte interesante, cum ar fi că, în perioada în care festivalul se va desfăşura la Cetate, va fi prezent şi actorul Dan Nuţu pentru câteva zile, care va veni special de la Berlin ca să încânte şi acum publicul, într-un fel sau altul… După cum bine a spus domnul Mircea Dinescu, respectabilul actor era foarte şarmant în tinereţe, iar acum presupun că este un bărbat manierat. Aşadar, uitaţi încă un motiv pentru care puteţi merge şi la Cetate, la festival. În plus, domnul Dinescu ne-a informat că a invitat două bucătărese foarte pricepute de la Vidin care îi vor răsfăţa pe oaspeţi cu preparatele lor delicioase. Ei? Cum sună?…
Am uitat să precizez: conferinţa de presă a fost organizată la Galeria Port Cetate, locaţie în care Mircea Dinescu are o cramă simpatică, micuţă şi cochetă. ( „cochetă” pentru o cramă?… Da, sună ciudat, dar este! ) Mai jos am şi dovada:

Ah, şi un tablou care mi-a atras atenţia şi care demonstrează, poate, pasiunea domnului Dinescu pentru artă:

Drăguţă locaţie, aşa-i? Să îţi tot placă vinul… ( nu e chiar cazul meu, ce-i drept )
Şi… pentru că m-am implicat în promovarea acestui festival, să vă arăt şi cele mai semnificative „capturi” de până acum, adică cele în care am şi pliantul magic, prin care festivalul îşi face auzit numele:

Sunt fata cu pliantul, ce vreţi?! :)) Glumesc, dar pliantul acesta are un design foarte inspirat. În special, sigla festivalului este creativ realizată. Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, veniţi în Centrul Vechi de la 20.00! Eu, oricum, vă aştept!
Şi sala în care s-a ţinut conferinţa de presă „respiră” artă, dacă pot să zic aşa, pentru că acele tablouri, care decorau pereţii, reprezintă fotografii cu portul de la Cetate, pe vremea când nu era unul cultural. ( şi aşa putem vedea o evoluţie între timpurile de atunci şi cele de acum, nu? )
Iar acum… momentele din miezul conferinţei:
Masa organizatorilor festivalului, primul din dreapta fiind domnul Mircea Dinescu
  

A fost interesant şi nou pentru mine, ce pot să zic?…
Iar acum am fugit, pentru că ziua unuia dintre bloggerii festivalului Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară încă nu s-a terminat! ( adică a mea, da ) Aş putea spune că abia acum începe! 😀
Mulţumiri speciale, speciale îi transmit Mădălinei pentru aceste fotografii minunate! ( şi pentru următoarele, mulţumiri anticipate! )

Iar pe voi vă aştept în seara aceasta la festival, să îi ascultăm împreună pe cei care formează Trio-ul Zamfirescu şi să vizionăm filmul turcesc, de trei ori premiat la Cannes, „Drumul”, care, ATENŢIE!, rulează pentru prima dată în România!

„You never know if you never try…” 
Ne vedem mai târziu,
Victoria 

 

Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *