nomasvello

Nomasvello mi-a câştigat încrederea

Salutări, dragi cititori virtuali!

Astăzi vă voi face o confesiune: atunci când am fost invitată să testez serviciile clinicii de înfrumuseţare Nomasvello, curiozitatea a fost cea care mi-a caracterizat starea. Am fost pur şi simplu curioasă să văd dacă într-adevăr oferă ceea ce spun că oferă, fiindcă, fie vorba între noi, există şi clinici din domeniul de beauty ale căror cuvinte se vor mai preţioase decât faptele pe care le desemnează. La Nomasvello însă, nu numai curiozitatea mi-a fost satisfăcută, ci şi pretenţiile de calitate, iar asta m-a convins. 🙂

Nomasvello este un centru de înfrumuseţare înfiinţat în 2007 în Spania, care la momentul acesta are sedii în 16 ţări, printre care şi România. În Craiova s-a deschis în această primăvară al doilea sediu, pe Calea Bucureşti, unde am testat şi eu unul dintre tratamentele lor.

În centrul serviciilor lor se află epilarea definitivă cu lumină intens pulsată, cu care eu nu sunt de acord – din motive personale – dar dacă sunteţi interesaţi de aşa ceva, să ştiţi că există la ei.

 

nomasvello

 

Trecând la lucrurile cu care sunt de acord – şi, care, mai mult decât atât, mi-au făcut plăcere – vă pot spune că tratamentul pe care eu l-am încercat, unul de curăţare facială, se numeşte Pro Skin şi este pe baza ultrasunetelor şi a energiei galvanice. Regenerează celulele, le elimină pe cele moarte şi stimulează producerea de colagen. Concret, am simţit tenul curăţat în profunzime şi între cele două teste la care m-am supus, s-a încărcat mai puţin de impurităţi. Practic, a dat roade după prima şedinţă ( şi observ deja că şi după a doua se îmbunătăţeşte situaţia tenului meu ) şi încă unele vizibile, ceea ce mi-a demonstrat că se întâmplă realmente ceea ce ei susţin că ar trebui să se întâmple. 🙂

 

nomasvello

 

Iar acum… vă ofer o listă cu cinci puncte prin care cei de la Nomasvello mi-au câştigat încrederea şi zâmbetele 😀 :

  • Fiecare tratament se începe doar după ce s-a semnat în prealabil un contract de către client, pe baza căruia acesta se informează în detaliu despre tratamentul dorit. Mi-a plăcut această parte a serviciilor lor, pentru că reprezintă, în esenţă, momentul în care clientul poate alege între a continua şi a renunţa, după ce află foarte clar despre ce este vorba.

 

  • Personalul a fost amabil, răbdător şi pregătit să răspundă întrebărilor mele. 🙂

 

  • Tratamentul Pro Skin a durat doar 15 minute şi nu a fost deloc dureros – şi cred cu tărie că la capitolul acesta câştigă în faţa altor tratamente adresate aceleiaşi nevoi pe care eu le-am mai încercat.

 

  • Salonul are un perete verde şi, pe lângă subiectivitatea mea referitoare la această culoare magică, atmosfera dinăuntru este reconfortantă şi plină de prospeţime! 😀

 

  • Clinica oferă fiecărui nou client un card de fidelitate care poate fi utilizat pentru plata diferitelor tratamente, precum: albirea dentară, tratamentul Pro Skin sau cel de rejuvenare facială.

 

 

nomasvello

 

nomasvello

 

Mai multe informaţii despre clinică şi tot ceea ce oferă găsiţi aici. Recomandarea mea este să încercaţi unul dintre tratamentele lor, fiindcă veţi avea parte – dacă nu de mai mult – măcar de un strop de relaxare şi un zâmbet. 🙂 Şi dacă mergeţi, aştept să-mi spuneţi cum a fost.

 

„You never know if you never try…”

Pe curând,

Victoria

 

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *