mascul toxic

Masculul toxic – tragicomedie

Odată, Bărbatul-Glezne-Goale s-a întâlnit cu Bărbatul-Picioare-Epilate şi cu Bărbatul-Sprâncene-Subțiate.

Discuția lor despre susținerea femeilor care sunt mai „bărbate” decât ei – feministele, cum s-ar zice – a fost perturbată de apariția… masculului toxic, specimenul sustras transformărilor corecte. Glezne-Goale, Picioare-Epilate şi Sprâncene-Subțiate s-au simțit ofensaţi ( noi bănuim că nu părăsesc această stare nici în somn… ) de ținuta celui cu o masculinitate înfiorătoare. Acesta îşi aştepta perechea, iar când ea a ajuns, el a privit-o cu tandrețe, ocazie care l-a făcut pe Glezne-Goale să strige: „Ați văzut cum a încercat să o seducă?! Agresiune sexuală! Jos cu masculul toxic!”.

„Dacă nu reuşim să-l eliminăm, trebuie să o convingem pe ea să declare peste 206424689 de ani că a agresat-o. E singura cale prin care putem salva omenirea de la primitivism.”, a adăugat şi Picioare-Epilate.

„Acestea sunt bazele lumii noi, tovarăşi. Sălbaticii ăia din secolele trecute nici nu visau ce progres vom atinge. Ar trebui să ne mulțumească pentru că le-am CORECTAT greşelile şi că ne purtăm azi atât de POLITICos cu toți cei pe care ei i-au asuprit.”, a încheiat Sprâncene-Subțiate pipăind-o pe ascuns pe însoțitoarea masculului toxic. Acesta fusese răpus.

 

Aici găsiți ceva serios pe tema asta.


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *