11749819_505596409598116_982831487_n-1

Interior şi exterior


     Hei, din nou!
     Ce mai faceţi, dragilor? Cum savuraţi vacanţa, vara?
    Da, m-am întors şi, da, sunt gata să vă stresez iar cu acest blog mititel ( dar în plină dezvoltare! Ieeei! )
     Ei bine, azi vorbim de emoţii, despre vastul domeniu pe care îl numim „emoţii”.
     Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că emoţiile sunt ceea ce ne fac umani. Cred că atunci când ne lăsăm invadaţi de diferite sentimente, senzaţii şi stări sufleteşti suntem oameni, în adevăratul sens al cuvântului.
      Este interesant felul în care reacţionează fiecare dintre noi în momentele în care se află sub imperiul trăirilor de tot felul. De exemplu, eu…

       Am ( oarecum condamnabilele ) obiceiuri de a-mi trece mâna prin păr sau de a-mi frământa mâinile ( ultima fiind ca o oglindire a frământării interiorului meu din acele clipe… ).

    *Mica paranteză a fashionistei: sunt pur şi simplu îndrăgostită de acel ceas de un roz pal, care îi oferă rafinament oricărei ţinute pe care aş alege-o, din punctul meu de vedere.*

       Unii sunt de părere că ar trebui să ne controlăm emoţiile, în timp ce alţii susţin că, prin natura noastră, trebuie să le dăm frâu liber. Eu consider că este ideal să fim echilibraţi, adică să nu deţinem un control suprem asupra stărilor noastre, însă nici să le permitem să deţină ele un control asupra noastră. În plus, cred că gesturile noastre emoţionale sunt cele care trebuie dominate; fiindcă, să gândim limpede: nu putem să ne lăsăm cuprinşi de manifestări ciudate, deranjante, mai ales atunci când suntem în public.
       O „Little Lady” este cu atât mai feminină, mai delicată şi mai misterioasă, cu cât ştie când trebuie să fie stăpână pe situaţie şi când poate să se lase dusă de val… ( treaba asta cu a ne lăsa duşi de val nu ar trebui, sub nicio formă, încercată prea des!!! ).
       Concluzionând, zic că putem experimenta o sumedenie de trăiri şi este firesc să facem asta – căci din trăiri şi senzaţii e făurită viaţa – însă, în acelaşi timp, trebuie să avem grijă la modul în care ne exteriorizăm stările sufleteşti.
       Dar voi? Voi cum reacţionaţi atunci când vă este teamă, când sunteţi trişti sau euforici?

„You never know if you never try…” 
 

        Pe mâine,
        Victoria

        
         
 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *