eu1-1

În sfârşit!

Hei, lume!
Da, în sfârşit postez! Ştiu că a trecut aproape o săptămână de când am scris ultima oară pe blog, dar de! Se mai întâmplă… Sper să nu mă urâţi pentru asta. Dar şi dacă o veţi face, vă va trece până la urmă, zic ( pentru că sunt adorabilă şi nu aveţi de ales :)) )…
Daaar… să ştiţi că în spatele acelui „În sfârşit!” se ascunde şi o altă exuberanţă, şi nu numai aceea că vă scriu astăzi.

Ei bine, ieri am stat o vreme în oraş, dar a meritat! Vă spun sincer! Pentru că am descoperit că, în cele din urmă, s-au sesizat şi oficialii noştri şi au început să îşi dea seama că oraşul nostru duce lipsă de… frumuseţe. Trist, extrem de trist! Doar nimeni nu vrea să locuiască într-un oraş în care nici măcar centrul nu arată ca lumea, nu? Însă, cum spuneam, „mai marii” au deschis ochii şi au înveselit puţin atmosfera sau, mai bine zis, au adus o notă… estetică localităţii noastre, ceea ce, bineînţeles, m-a bucurat nespus!!!
La ce mă refer? Cum, păi voi nu aţi fost recent în Centrul Vechi? Dacă nu, priviţi, priviţi, priviţi:

Mai întâi, acest desen superb, care umple ( fostul ) gol şi dezolant perete al unei clădiri şi îţi lasă impresia că, într-adevăr, călătoreşti în timp pentru câteva clipe. Călătoreşti în acele epoci apuse ale manierelor şi ale eleganţei fără cusur. Îmi place! Chiar îmi place!


Şi aceste meduze colorate – pe care, da, şi eu, ca şi mulţi alţii, le-am confundat la început cu nişte umbreluţe, dar credeţi-mă, oameni buni, sunt meduze! – care aduc atâta veselie în jur şi estompează puţin din seriozitatea Centrului Vechi. Sper să rămână acolo pentru totdeauna! De fapt, nu! Mi-ar plăcea ca la iarnă să fie înlocuite cu nişte oameni de zăpadă! Nu că ar fi o idee drăgălaşă asta cu oamenii de zăpadă plutitori? :))

Aşadar, după cum vedeţi, totul începe să arate altfel şi „altfel” în sensul bun. Ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne facă, în sfârşit, să ne simţim mândri! Bine, bine, nu am ajuns încă aşa de departe ca să ne putem simţi mândri, fiindcă mai sunt multe de schimbat ( cred! ), dar, oricum, cineva ca mine, preocupat de frumuseţe, sub toate formele ei, poate să se simtă mândru. Parţial. Daaar… ÎN SFÂRŞIT!
Voi ce mai faceţi? Pe unde vă încheiaţi vara? Dar mai ales… cu cine??? Ah, curiozitatea asta… ce face din om! :))
„You never know if you never try…” 
Pe curând,
Victoria-patriotă-în-devenire ( neah… nu chiar :)) )
 

Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *