6-6

Fiindcă azi râd în flori şi florile râd în ochii mei…

Ce înseamnă să fii feminină? Asta m-am întrebat astăzi pe drumul meu către cosmetică…
Rochie, ruj, tocuri, parfum… et voilà! Dar ce înseamnă oare să fii o „Little Lady”? Cred că o „Little Lady” trebuie să fie mai mult decât atât, cred că trebuie să îşi cultive pasiuni fermecătoare, să aibă un vocabular politicos şi cât mai elevat, să refuze cu eleganţă şi să accepte cu seninătate şi pe lângă toate acestea… să iubească florile.
Bucurându-se de o definiţie metaforică, florile pot fi dozele de optimism ale naturii sau… cel mai nobil mod prin care i se poate arăta iubirea unei femei.
Eu iubesc florile! Şi sunt convinsă că moştenesc această dragoste pentru ele de la mama mea, care le adoră la rândul ei.
„Orice <<Little Lady>> mofturoasă ar susţine că iubeşte florile!”, este acum pe buzele voastre, probabil. Chiar dacă ceea ce am mărturisit până acum poate suna clişeic, ei bine, să ştiţi că floarea mea preferată nu este trandafirul! ( este momentul în care vă surprind, deci comportaţi-vă ca atare! :)) ) Floarea mea favorită este, evident, cea cu care am crescut, şi anume:

Se numeşte Hoya, dar este cunoscută şi ca „floarea de ceară” sau „Lacrima Maicii Domnului”, pentru că florile ei elimină picături lipicioase asemănătoare lacrimilor, cu gust dulce şi mireasmă cu adevărat îmbătătoare. O prietenă dintr-un alt oraş, care a stat la mine câteva zile, vara trecută, a fost impresionată de parfumul deosebit al florii. ( mai ţii minte, Andreea? 😀 ) În legătura cu asta, declar, fără reţineri, că parfumul meu ideal ar avea în componenţă mireasma „florii de ceară” şi a chiparoaselor, pe care, de asemenea, le ador!
Revenind la părerile mele de stil, cred că, pentru a fi feminină, trebuie:

  •  să ştii să primeşti un buchet special:

  •  să te laşi vrăjită de maiestuozitatea orhideei:

  •   să te bucuri de nişte simple flori de mai:

  •  să fii inocentă în preajma unor trandafiri albi:
Poate delicateţea femeii se vede în florile care îi râd în ochi…
„You never know if you never try…” 
Pe curând,
Victoria-the-flower-lover 
  
 

Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *