doi ani

Doi ani de călătorie pe drumul frumuseţii

Salut, dragilor! 🙂

Astăzi, 8 iulie 2017, se împlinesc doi ani de când am pornit în călătoria Frumuseţii, şi anume, de când am demarat proiectul acestui blog. Cred că azi va fi un moment al împletirii trecutului cu viitorul, fiindcă uneori, prezentul se naşte din acestea două.

Copila de 15 ani pornise pe un drum pe care voia ( şi vrea în continuare ) să şi-l construiască singură.

 

doi ani

Fotografie realizată de Bogdan Prundeanu

Identitatea ei nu era clar conturată, ceea ce e totalmente firesc, adică potrivit vârstei de atunci. Drumul pe care The Little Lady a păşit pe 8 iulie 2015 era însă unul al voinţei, al pasiunii şi al curajului. Şi cred şi acum că acea copilă de 15 ani a luat una dintre cele mai bune decizii din viaţa ei punând bazele acestui blog. 🙂

Şi-a stabilit atunci un scop: acela de a-i inspira pe alţii prin ceea ce trăieşte şi împărtăşeşte cu ei prin scris şi dacă am traduce altfel acest scop, ne-am da seama că adolescenta îşi crease această lume virtuală pentru a lăsa ceva ( mai măreţ decât ea ) în urmă.

La început a întâmpinat tot felul de dificultăţi, însă nu a luat niciodată în considerare varianta renunţării, pentru că asta ar fi însemnat spulberarea scopului pe care şi-l fixase singură. În fond, dificultăţile i-au făcut viaţa mai interesantă – nu pentru alţii, ci pentru ea însăşi – iar acum am impresia că nu i-ar fi plăcut la fel de mult ceea ce a realizat dacă ar fi fost uşor. 🙂 Când spun „dificultăţi”, mă refer atât la cele tehnice ( poate nu v-am spus nicicând până acum, dar Victoria cea de 15 ani învăţase să modifice câteva coduri în limbaj HTML; între timp a uitat, dar nu asta contează acum. :)) ), cât şi la cele… despre oameni şi viaţă ( la vreo lună după ce şi-a creat blogul, versiunea mea mai tânără a promovat Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară, dar până atunci, a alergat câteva zile bune după fotografi dispuşi să o ajute… ).

În galopul timpului, s-a întâlnit pe drumul aflat într-un permanent proces de creare cu mulţi oameni, dar şi cu ea însăşi. Cu unii a rezonat, cu alţii mai puţin, a intrat în diverse grupuri şi a ieşit din ele după o vreme, a scris despre proiecte şi evenimente care au marcat-o, dar şi despre unele în care nu se mai regăseşte acum. A învăţat de la fiecare om cu care a intrat în contact de când a început blogul, de la fiecare cu care a schimbat un cuvânt sau o idee, căruia i-a propus sau care i-a propus ei ceva. S-a întâlnit cu ea însăşi în toate experienţele din care a făcut vreodată parte, pentru că blogul ei de lifestyle a reprezentat, poate, involuntar şi un proces de autocunoaştere şi îmbunătăţire a versiunii actuale. 🙂

Trăgând linie după aceşti doi ani, descopăr că voinţa, pasiunea şi curajul au rămas. La fel s-a întâmplat şi cu scopul pe care eu – mai tânără cu doi ani – mi l-am fixat. Dificultăţile tot vin şi trec, ceea ce mă bucură în continuare, fiindcă nu îmi lasă viaţa să devină plictisitoare. 😀 Am început uşor, uşor să mă înconjor de oameni cu care am câte ceva în comun şi să accept că cei foarte diferiţi de mine trebuie să-şi urmeze propriul drum. Iar eu mă mai întâlnesc şi acum cu câte o parte din mine cu fiecare experienţă care declanşează „întâlnirile” acestea.

Cred că unul dintre cele mai mari beneficii ale deciziei pe care am luat-o acum exact doi ani este acela că am reuşit să creez conexiuni şi legături care m-au dus, în final, la mine însămi, la esenţa mea. Şi după ce am dat nas în nas cu esenţa mea, mi-am permis să le vorbesc şi altora despre asta şi să-mi ating, astfel, ţelul… zi de zi. 🙂

Cu ocazia asta, ţin să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit, într-un fel sau altul, la construirea continuă a drumului meu. 🙂 Şi tot ceea ce pot spera este să reuşim să facem acelaşi lucru şi mai departe, fiindcă aceştia au fost doar primii doi ani. Da, o să vă mai tot bat la cap, staţi fără grijă! :))

„You never know if you never try…”

La mulţi ani, www.victoriadeliu.ro!


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *