color-1

Curaj!

Salutare!
Oh, iar am lipsit câteva zile… Ruşine să-mi fie! Dar am început un nou proiect personal despre care veţi afla la timpul potrivit, pentru că surpriza trebuie să… ştiţi voi… să surprindă! :))
 Cred că am să optez pentru negru de-acum încolo ( pare mai matur şi mai de încredere decât ar părea un text colorat ), dar nu vă faceţi griji pentru mine: rămân o iubitoare a culorilor în continuare. 😀
Pentru că ieri am purtat o ţinută oarecum diferită decât de obicei, mi-am dat seama că ceea ce le lipseşte celor mai mulţi dintre noi este curajul. Curajul de a fi cine sunt în esenţă, curajul de a spune lucrurilor pe nume, curajul de a se respecta, curajul de a fi altfel decât ceilalţi, de a avea alte pasiuni şi preocupări… Curajul, în particular şi în general!
Cred că anul acesta am fost o curajoasă adesea, am îndrăznit să iau decizii de care anterior mă temeam, am îndrăznit să îmi propun scopuri, aparent, de neatins şi, mai presus de toate, am avut curajul de a mă iubi pe mine însămi, de a mă respecta şi de a-mi îmbunătăţi viaţa pe mai multe planuri. Şi sunt recunoscătoare pentru această putere pe care am dobândit-o. Puterea de a fi curajoasă.
Doamne, acum am realizat! Vorbesc de parcă ar fi 31 decembrie, de parcă anul s-a sfârşit deja… Ce om pot să fiu câteodată! Mă miră şi pe mine! :))
Pentru că mai avem destul până la finalul anului ( evident, Victoria! Evident! Ce, pentru tine se termină anul în august?!?!  -> eu, vorbind cu mine însămi, nu mă băgaţi în seamă! ) şi, prin urmare, mai avem experienţe noi de trăit – şi vă spun sincer, pe unele dintre ele abia le aştept; cum ar fi, Balurile Bobocilor!!! – vă las acum să aruncaţi o privire peste ţinuta ( şi atitudinea ) mea de ieri şi să celebrăm, astfel, împreună, clipele verii care ne-au mai rămas:

Da, a fost o rochie lungă, dar summerish şi veselă! Şi, categoric, dragostea mea din această vară, pălăria cu boruri mari şi accente vintage de la Oni’s.

Ceea ce vreau să vă spun însă este că, deşi blugii boyfriend, de exemplu, sunt în trend din nou, trebuie să ai curajul de a purta ce îţi place şi, în general, de a-ţi crea imaginea pe care ţi-ar plăcea să o vezi pretutindeni în jurul tău. Cum bine a spus Henry David Thoreau: „Live the life you have imagined”.

Cred că toţi am avea mult mai mult de câştigat dacă am fi concentraţi pe scopurile, aspiraţiile şi idealurile noastre şi dacă am fi mai puţin interesaţi de părerea celorlalţi. Până la urmă, fiecare e diferit, iar frumuseţea izvorăşte din această unicitate pe care o are fiecare dintre noi.

„You never know if you never try…” 
Pe mai târziu,
Victoria-the-brave-Lady
 

 

Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *