autumnleaves-1

Cum să treci peste melancolia de toamnă?

Wow, am reuşit în sfârşit să ajung şi pe aici. Deci, salutare tuturor! 😀
Sunt destul de ocupată în ultima vreme, dar presimt că asta nu e nimic faţă de ce urmează. Aşa că, ţineţi-vă bine! Asta ca să nu mă lăsaţi „să cad” în caz că se va întâmpla… Neah, nicidecum. Ce fel de Victoria cunoaşteţi voi? Da, clar, una care „nu cade” niciodată. Mă rog, maxim în picioare, ca o pisi-felină super elegantă. :))
E 17 septembrie azi, într-adevăr. În ceea ce mă priveşte, am depăşit melancolia de toamnă şi tot ce-o însemna ea în esenţă, fiindcă am avut o groază de rezolvat şi de făcut şi de terminat şi de… ( v-aţi prins voi 😉 ). Daaar, dacă nu aveam programul plin, aveam ciocolată, evident, şi urma, aşadar, să am acelaşi rezultat. :))

În orice caz, azi am să încerc să vă ajut cu soluţii pentru întrebarea din titlu. Cum, voi nu citiţi titlul? Well, atunci aruncaţi o privire mai sus.
Cred că puteţi scăpa uşor de aşa-zisa nostalgie care apare… la începutul fiecărei toamne, dacă:
 • alegeţi şi vizionaţi un film care să vă deconecteze de la realitate; cum ar fi, „If Only„. Dacă m-aţi întreba de ce mi-a plăcut pelicula asta, v-aş răspunde: pentru că e o dovadă interesantă că destinul ni-l facem singuri; pentru că e despre a doua şansă, în două ipostaze diferite; pentru că ne arată, ca multe alte filme, cărţi, forme diverse de artă, că atunci când există o voinţă, o dorinţă foarte puternică, se întâmplă; pentru că ne învaţă să savurăm un pic mai mult viaţa în sine şi să lăsăm munca pe locul doi – în fine, pentru workaholici nu ştiu cât funcţionează treaba asta cu savuratul vieţii în sine, dar se merită din când în când :).

 Sursa: wikipedia.org
 Sursa: www.kino.de
 
Sursa: myegy.to
Sursa: ebsays.tumblr.com

 • îţi răsfoieşti galeria foto şi descoperi că ( surprinzător! :)) ) odată era vară. Iulie chiar. Şi aveai părul lung. Dar acum îl ai scurt şi eşti muuult mai fericită! 🙂 😀 
 
 • şi mai puteţi scăpa de melancolia de toamnă dacă vă daţi seama de nişte chestiuni, pe care eu le-am înţeles relativ târziu:
  • nimic nu e imposibil, absolut nimic; credeţi-mă, dacă vrei, chiar poţi.
  • niciun om nu este inaccesibil, chiar dacă iniţial poate părea astfel. Că nu ştii cum să ajungi la el, asta-i cu totul altceva. Dar de obicei, e bine să ştii 😉
  • trebuie să continuaţi să fiţi optimişti indiferent de ce vedeţi în jurul vostru. Nu, nu veţi fi catalogaţi drept „visători” sau „aerieni”. Ah, şi dacă veţi fi, ce? De ce v-aţi lăsa derutaţi de părerea celor care nu au habar cine sunteţi voi cu adevărat? 

   

 Ah, era să uit! Am descoperit o melodie sensibilă – de fapt, mi-a arătat-o o prietenă – dar nu vă dau link-ul acum, fiindcă risc să vă fac să redeveniţi nostalgici. Că, doar, aţi izbutit deja să vă înlăturaţi starea asta după sfaturile, mele, aşa-i? Ştiu că mă pricep. :))

Rămâne pe mai târziu. Dar nu foarte târziu, fiindcă în weekend am încă un proiect super special de realizat. Ţineţi-mi pumnii, bitte! Nu de alta, dar am nevoie de… colaboratori. Şi încă urgent! Am plecat, am plecat, am plecat.

„You never know if you never try…” 
O vineri şi o sâmbătă şi o duminică geniale,
Victoria   

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *