circle_of_love

Circle of Love a.k.a. Fluturi în stomac

Hallochen tuturor!

De cele mai multe ori, nu îmi plac zilele ploioase. Dar uneori pot să fac o excepţie şi să le zâmbesc. Şi ştiţi de ce? Pentru că, într-un fel sau altul, ele sunt zilele ideale pentru poveşti. Iar astăzi este una dintre acele zile şi eu am să vă spun o poveste. Se numeşte Circle of Love.

 

circle-of-love-story

 

Pentru că astăzi a plouat, m-am gândit – ca o înţeleaptă ce sunt :)) – să îmi desfac, totuşi, umbrela. Dar nu afară, ci… în mijlocul sufrageriei. ( De! Câteodată, originalitatea e indispensabilă. ) Nu mai ţin minte dacă În mod cert v-am mai mărturisit :)): ador fluturii. Şi ce credeţi? Este un firesc al lucrurilor ca umbrela mea să fie cu fluturi. 🙂

 

circle-of-love-my-umbrella

 

Nu cred că trecuseră mai mult de două clipe, când fluturii… s-au desprins şi au început să facă ce ştiu ei mai bine: să zboare, ca şi când ar pluti. Dar mă rog… Ca într-…

 

circle-of-love-spectacle

 

Şi după ce au dat, cu graţie, târcoale prin casa mea, fluturii au auzit de undeva, din neant, nişte cuvinte, nişte versuri, care – culmea! – păreau că zboară, la fel ca ei.

 

Words are very unnecessary

They can only do harm…

Enjoy the silence

Carevasăzică, fluturii mei au început să danseze pe…

circle-of-love-depeche-mode-music

 

Şi deşi s-au îndrăgostit total de muzica asta, s-au gândit că totul trebuie să se şi termine la un moment dat şi şi-au sfârşit dansul, rămânând blocaţi într-un… Circle of Love. 🙂

 

circle-of-love-cover

Sursa fotografiilor: www.circleofloveshow.com

 

Probabil întocmai ca fluturii mei, cu toţii am fost prinşi măcar o dată într-un Circle of Love sau într-un carusel al iubirii. Însă tocmai pentru că nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre dragoste, despre urcuşurile şi coborâşurile ei, vă invit la un spectacol care se anunţă mai mult decât promiţător. 😀 Sâmbătă, pe 12 noiembrie, la ora 18.00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.

Căci, pe lângă un film, vom avea şi un concert live, exclusiv cu muzica celor de la Depeche Mode, iar evenimentul ăsta este primul musical din România de un asemenea fel. 🙂 Hai, recunoaşteţi că v-am făcut măcar un pic curioşi… 😀 Şi dacă s-a întâmplat asta, aveţi aici mai multe detalii.

Închei şi îmi trimit fluturii la voi. Poate vi se vor caza în stomac. :)) Cine ştie? Poate după ce veţi arunca un ochi trailer-ului. Sau după ce veţi urmări spectacolul, în toată splendoarea lui.

 

 

„You never know if you never try…”

Ne vedem sâmbătă,

Victoria

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *