charismagie

#charismagie – o invitaţie la iubire

Salutări tuturor!

Nu ne-am mai întâlnit de destulă vreme pe aceste meleaguri virtuale şi îmi voi cere iertare pentru asta. Dar acum am revenit şi nu oricum, ci invitându-vă… la iubire. E o invitaţie pe care o lansează, de fapt, Charisma. 🙂

Charisma s-a transformat recent în #Charismagie, şi nu din alte motive, ci pentru că se apropie Crăciunul, iar ei vor să ofere tuturor un strop de magie bine meritată. De ce spun tuturor? Ei bine, pentru că anul acesta există o noutate: 5% din încasările de la târgul de Crăciun Charismagic vor fi direcţionate către un scop caritabil. Trebuie să recunosc, m-au făcut să zâmbesc cu asta şi nu numai să zâmbesc, dar să îmi dau seama că ne propun anul acesta un Crăciun ca o invitaţie la iubire.

 

charismagie

 

Ştiu ce veţi spune! „Nu poţi invita oamenii să iubească ceva/pe cineva. Ăsta-i un sentiment care ar trebui să apară firesc, fără vreo propunere artificială sau recomandare prealabilă.” Şi, în bună parte, aveţi dreptate. Iubirea nu trebuie nicidecum forţată. Însă a-i invita pe oameni să iubească – acesta nu mi se pare un gest forţat, ci unul cât se poate de natural: îi îndemni să îţi împărtăşească simţămintele, le dai un imbold, le sugerezi să se apropie de ceea ce te animă pe tine. Aşa cum fac şi eu: încerc să vă invit mereu să iubiţi frumuseţea. De pretutindeni. Inclusiv pe cea de la Charisma(gie).

 

charismagie

 

charismagie

 

A face o invitaţie este aproape echivalentul lui a deschide un dialog: înseamnă doi ( sau mai mulţi ). Înseamnă deja mai mult de o persoană implicată, asta dacă nu-ţi faci ţie însuţi o invitaţie, cum îşi face Mr. Bean cadou de Crăciun: el lui însuşi, după care e surprins şi se bucură când îl găseşte sub brad. :)) Revenind, orice invitaţie – fie că e la vals, la cină sau… la iubire – presupune şi existenţa altor oameni. Şi mai exact, acceptarea sau refuzul ei stă în mâna celorlalţi. Atunci când eu vă invit să iubiţi frumuseţea şi să vorbiţi despre ea, nu pot fi niciodată sigură că voi chiar o veţi face, că veţi primi şi veţi onora invitaţia mea. Poate de multe ori nu faceţi asta şi nu e nicio supărare, e doar libertatea de care dispuneţi şi pe care v-o puteţi exercita oricând.

 

charismagie

 

Tocmai de aceea, a invita pe cineva să iubească ( ce să iubească? Pe alţii, viaţa, Crăciunul, scorţişoara etc. ) implică o doză de curaj, căci invitaţia ta poate fi refuzată oricând. Chiar dacă cei care se află în spatele Charismagiei ne-au invitat pe toţi să iubim – pe cei aflaţi în nevoie, pe cei dragi şi, materialistic vorbind, ornamentele de Crăciun 😀 – o bună parte dintre noi poate că vor alege să întoarcă spatele acestei propuneri. Dar asta nu îi face pe Charismagici mai puţin curajoşi.

 

charismagie

 

Acum că am lămurit cum stă treaba cu invitaţiile la iubire, permiteţi-mi să vă fac şi eu câteva, în acelaşi spirit de Charismagie. Vă invit, aşadar, să iubiţi:

 

  • tot ce este inocent, fragil şi înduioşător:

 

charismagie

 

charismagie

 

charismagie

 

charismagie

 

  • tot ce e fancy şi are sclipici :)):

 

charismagie

 

charismagie

 

charismagie

 

charismagie

 

  • brazii de toate felurile, pentru că în ei se ascunde o mare parte din Crăciun:

 

charismagie

 

charismagie

 

charismagie

  • ceea ce ne înalţă spiritul…

 

charismagie

 

  • dar şi ceea ce place trupului:

 

charismagie

 

charismagie

 

  • culoarea verde 😀 ( asta e obligatoriu! ):

 

charismagie

 

  • animăluţele ninse :)) :

 

charismagie

 

charismagie

 

  • fericirea pură:

 

charismagie

 

  • puii de oameni, pentru ca şi ei să înveţe cândva să iubească:

 

charismagie

 

  • şi nu în ultimul rând, imaginea din oglindă; iar dacă nu o puteţi iubi, faceţi în aşa fel încât să fiţi odată capabili.

 

charismagie

 

Şi că tot a fost vorba de iubire, ţin să vă fac o mărturisire de maximă importanţă: mi-am găsit un iubit de sezon şi ne-am promis că vom petrece Crăciunul împreună, nederanjaţi de nimeni şi de nimic. 🙂 Vreţi să îl vedeţi? :))

 

charismagie

Fotografii realizate de Mina Ştefania Corbu la Charisma

Puteţi arunca o privire la târgul de Crăciun Charismagic la sediul de pe Rovinari, Nr. 19, dar ornamente, decoraţiuni şi alte miresme crăciuneşti găsiţi şi aici sau aici.

Deci, ce ziceţi? Îmi acceptaţi invitaţia la iubire? Până la urmă, şi asta cere curaj. 🙂

„You never know if you never try…”

Vă invit să iubiţi,

Victoria-the-White-Butterfly-Gentleman’s-lover

 

 

 

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *