placutanumeedit-1

Bun venit la Fajitas Tex Mex! Olé!

Hola tuturor!
Umberto Eco spunea cândva: „Pentru a supravieţui, trebuie să ne spunem poveşti”. Astăzi, ca să supravieţuim stresului şi agitaţiei din ultima vreme ( adică… eu să supravieţuiesc, că presupun că voi sunteţi în regulă încă :)) ), am să vă spun povestea în spirit tex-mex, povestea pe care am trăit-o ieri. 🙂
 *Nu vă speriaţi. N-am fost Dracula Lady :)) Am fost doar… „The Lady in Red” sau şi mai bine, the Red Goddess :))*

A fost odată ca niciodată, că de n-ar mai fi, nu s-ar mai povesti, o zi călduroasă şi veselă de mai, dar nu mai veselă ca cele trei tinere – the Little Lady şi încă două drăguţe ladies – care plecaseră din castelele lor în căutare de… eleganţă, frumuseţe şi deliciu… culinar. :))
După ce au colindat ele cât au colindat – întrebând în stânga şi în dreapta unde şi-ar putea potoli foamea ( dar ce, credeaţi că acestor ladies nu le e niciodată foame? :)) ) – the Little Lady s-a gândit că are nevoie de sare şi piper ( şi chilli ) în viaţa ei şi a ales  în cele din urmă cu ajutorul unui prinţ cu păr bălai de pe un cal alb restaurantul mexican din Craiova, Fajitas Tex Mex. Şi nebunia a început! Ay ay ay! :))

 

Ca să primească bucatele condimentate, cu specific texan-mexican, mult aşteptate au avut de trecut trei probe, fiindcă şi ele erau trei tinere drăgălaşe. Dar întâmplarea a făcut ca the Little Lady să fie nevoită să le treacă singură pe toate, că doar ea alesese restaurantul. De! :))
Mai întâi, a trebuit să aleagă între… Tex:

 

…Şi Mex:

 

Şi dându-şi repede seama că era o probă-capcană, a ales Tex-Mex :)) :

 

Cea de-a doua probă îi cerea să poarte un sombrero – cu graţie şi stil ca întotdeauna – şi… pentru a oferi mai mult decât i s-a cerut – toată lumea ştie doar că the Little Lady a noastră e generoasă :)) – a purtat toate pălăriile din lumeeee.

 

 

 

În final, la ultima probă, the Little Red Lady a trebuit să ia parte la o coridă şi să învingă un taur nemilos. Din nou, a gândit strategic – cică! :)) – şi a chemat ajutoare:

 

După care, şi-a luat inima în dinţi şi… a strigat… olé:

 

Victoria nu a fost de partea ei, ci ea însăşi a fost Victoria – şi încă este, din câte ştiu eu :)) – şi pentru că a învins, a primit ca bonus un concert de… mariachi. 😀

 

Înainte de preparate, tinerele noastre s-au delectat şi cu o glumiţă – înţeleasă  mai mult sau mai puţin :)):
Şi vă las acum şi pe voi să vă delectaţi cu două poze… cumva amuzante, zic :)):
 Da, cam aşa de ciufulită am fost, de fapt :)) Dar nu e surprinzător… Au existat şi zile mai… zburlite :)) Oricum, de reţinut e că sunt asimetrică mai nou.

 

 Iar aici ne străduiam să facem o poză… roială, dar vântul nu a ţinut cu noi :))
Fotografii realizate de Emilia Frunzaru la Fajitas Tex Mex
Revenind la chestii serioase, vă spun foarte sincer că Fajitas chiar merită o vizită. Mâncarea e genială, dar sosurile sunt cu adevărat splendide! Şi să nu uităm tarta de Queso, atât de rafinată, încât ţi se topeşte în gură. Serios. 🙂 Ca să nu mai zic de muzică sau de decor – la un moment dat, am simţit că ne strecuraserăm aşa bine în poveste, încât ne mai lipseau doar nişte castaniete şi eram gata de un dans pe ritmuri… tex-mex. 😀
Aş vrea să îi mulţumesc Andradei Bădică – una dintre cele două ladies din povestea mea. 🙂 Îi mulţumesc, pentru că a luat legătura cu mine după ce am scris acest articol şi că mi-a făcut cunoştinţă cu Emilia Frunzaru. Ţin să îi mulţumesc şi ei, bineînţeles, pentru că m-a ajutat cu fotografiile acestea minunate. 🙂 Thank you soooo much, girls! Dream Team scrie pe noi. :))
Dacă vreţi ceva unic, memorabil şi care să dea dependenţă :)), zic să mergeţi la ei. Poate ne întâlnim acolo, că o să încep şi eu să le trec pragul mai des. 🙂 Nu de alta, dar a-ţi condimenta viaţa din când în când e un risc pe care cred cu tărie că trebuie să şi-l asume oricine. Pentru că, aşa cum spun de fiecare dată:
„You never know if you never try…” 
Adios amigos,
Victoria-cea-cu-spirit-tex-mex 

 

 


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *