alto-media

Alto Media şi Tania Levcenco, mulţumesc!

Salut, dragilor!

Azi am să vă împărtăşesc una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le-am avut în ultima vreme. Hmm… Altfel spus, s-ar părea că lansarea mea de carte nu a rămas fără ecou. 🙂

M-am bucurat mult atunci când Tania Levcenco şi echipa Alto Media au răspuns pozitiv „comunicatului meu de presă”, venind la lansarea cărţii mele. 🙂 De fapt, să rectific: am fost onorată că s-a întâmplat asta. Pentru că o admir foarte mult pe doamna Levcenco. Am cunoscut-o la conferinţa 11even experiences de anul acesta, de pe 9 iunie şi cu certitudine vă mărturisesc că discursul dumneaei a fost singurul – dintre toate cele pe care le-am ascultat – care a reuşit să mă emoţioneze cu adevărat şi care a reuşit să trezească în mine sentimente aşa de profunde, cum puţine alte discursuri pe care le-am auzit de-a lungul timpului au mai reuşit să o facă. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că Tania Levcenco înseamnă pasiune, curaj, încredere în forţele proprii, sinceritate faţă de ea însăşi şi apoi faţă de toţi ceilalţi, dragoste pentru oameni şi pentru meseria pe care o practică. Cred că este o profesionistă în domeniul dumneaei şi, implicit, admir şi oamenii cu care lucrează, căci îmi dau seama că îi unesc aceleaşi valori şi principii.

Ei bine, m-am entuziasmat şi mai tare şi am fost şi mai onorată atunci când am fost invitată la emisiunea marca Alto Media, Oameni, locuri, amintiri. Urma să fie realizată o ediţie doar cu şi despre mine, ceea ce, aşa cum vă puteţi da seama, a însemnat mult pentru mine.

Ca să nu mai lungesc vorba – deşi îmi place să vă ţin în suspans 😀 – vă las mai jos video-ul cu mine, de la Alto Media. Sunt aproape 30 de minute în care am vorbit – la îndemnurile Taniei Levcenco – despre tot felul de… frumuseţi.

 

 

Alto Media şi Tania Levcenco, vă mulţumesc mult! 🙂

 

„You never know if you never try…”

Pe curând,

Victoria


Împărtăşeşte frumuseţea...
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *